AM2

Månedes profil maj 2016: Anne Moe

Fødselsdato: 8. februar 1992
Kælenavn(e): Måd, Möse og Ozgül
Civilstatus: Lovet væk, men åben for tilbud.
Semester: 8
Position: Altid på toppen
Tidl. klubber: Avarta og BIF (Det danske og tyske drømmelandshold).
Rygnummer: 6
Højde: 177,5 cm.

Året 1992 var et legendarisk år for Danmark. Alle husker den store succes til EM i Sverige, hvor Danmark vandt titlen, som Europas bedste hold. Samme år, kort tid forinden EM, blev en ægte stjerne født på vestegnen. Navne som Alex Ambrose, Sammi Idrissi (PH11) og Outlandish kender vi alle, disse A-kendisser er alle opvokset i Brøndby. Det var dog ikke før den 8. februar 1992, at Brøndby kom på verdenskortet. Her blev den største og hidtil mest kendte celebrity født – nemlig Anne Moe.

Det forlyder sig, at der foruden titlen som Europamester også fulgte en anden pris. Da der blev gjort krav på det sidste nulevende pragteksemplar på den arriske race, besluttede man at afklare det på fodboldbanen – hvem skulle have det selvlysende talent med den blødeste frikadelle? Til Moes sto-re fortrydelse vandt Danmark kampen, og hun må derfor nøjes med stegt flæsk og persillesovs, frem for de lækre, tykke, tyske ostepølser, som hun elsker – deraf tog familien navnet Osterhammel til sig.

Familien Moe Osterhammel slog sig ned på vestegnen, hvor fodboldlegenden Anne Moes, spæde opvækst dannede rammerne for talentudvikling i verdensklasse. Efter 10 legendariske og succesrige år i Brøndby forsøgte de at sælge Moe til Bayern München. Af frygt for at udgå af bratwurst ved Moes tilflytning, faldt forhandlingerne til jorden. Brøndby kunne imidlertid ikke længere kapere en spiller med et ego stort nok til at matche CR7. Selvom man vidste at hun indvendigt var blød som en pakke smør, der havde stået i solen for længe. Det passede ikke ind under Brøndbys ellers barske omdømme – Moe forsøgte dog selv at forklare, at hun på banen, i trafikken og via messenger er en hardcore hund. Selvom hun forhandlede i ægte ’’Big Business fra Vestegnen-stil’’, var det ikke nok til at vinde de gule- og blåklædte fans over. Så på trods af at Anne Moe begyndte at læse jura alle-rede i sommeren 2012, måtte hun derfor vente på kontraktudløb i Brøndby, før den store diva kunne iklæde sig den hvide rustning – der desuden står bedre til hendes ekstremt lyse teint. FC Culpas pigehold var på daværende tidspunkt på jagt efter mesterrækken, hvorfor Moes blanding af Neymar, Messi og Robert Lewandowski, passede perfekt ind på Københavns bedste og flotteste foldbold-hold.

Selvom den skudstærke og boldsikre angriber, som ellers selv mener, at hun er en komplet spiller, ofte får kritik for hendes manglende overskud og bevægelighed på banen, er hun alligevel endt i toppen af topscorerlisten hver sæson. Hendes store ego og arrogance på banen blev midlertidigt ikke tæmmet af at komme til FC Culpa, tværtimod stortrives det under FC Culpas tre søjler – arro-gance, elegance og dekadence. Hun har således formået at sætte rekord for douchebag-bøder, hvor-for denne nu er omdøbt til en ’’Moe-bøde’’.
Gennem årene har hun scoret mere end 30 mål for Københavns flotteste piger, men som hun selv siger: Hvem tæller når man kommer over den grænse? For som Moses gjorde med Det Røde Hav, splitter jeg modstandernes forsvar.

Hvis det stadig vækker interesse, er hun single. Hun er dog lovet væk til Beckhams 13-årige søn, så medmindre I kan charme hende med jeres tyske gloser og tricks på banen, er der intet at komme efter.

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer