Dol1

Månedens profil marts 2016: Laura Dollerup

Når musikken spiller og en lang fletning kommer svingende ind på banen, så er Østjyllands svar på MØ ankommet. Selvom den pelsklædte diva selv mener, at hun danser bedre, har pænere øjenbryn og flottere tænder.

Fortællingen om skanderborggenseren starter i 2013, slangens år, hvor Laura Katarina Dollerup drog til hovedstaden for at påbegynde jurastudiet.

Studiet gav Laura mere indhold i livet, men gymnasten var dog ikke helt tilfreds med blot at læse, lave flik flak og saltoer, livet måtte byde på mere end det. Laura hørte om FC Culpa, hvor der ventede en uudforsket og spændende verden – fodboldverdenen. En ukendt verden for Laura. Hendes interesse blev hurtigt vakt efter Store Træningsdag, og lige siden da har Laura taget culpa-livet til sig. Selvom hun endnu ikke har scoret mål på grønsværen, bidrager Laura meget til klubben både på og uden for banen. På grund af hendes søde smil og store engagement vandt Laura derfor den prestigefyldte pris som Årets Kammerat i år 2015.

Selvom Laura endnu ikke har nået sit topniveau i FC Culpa, er den hurtige jyde ikke bleg for at sammenligne sig med nogle af de helt store kanoner. Hvis man spørger det rendyrkede Culpa-talent, er det kun fantasien, der sætter grænser. Selv sammenligner hun sin arrogance på banen med Zlatans, sit talent med Ronaldos og sin krop med Beckhams. Trænerne omtaler hende dog mest af alt som en såkaldt humørspiller, der bedst præsterer, når bølgerne går højt.

I dag er Laura på 6. semester og snart klar til at færdiggøre sin bachelor. Herefter venter yderligere to år på kandidaten, hvor Laura vil pryde de københavnske fodboldbaner, læsesale og fredagsbarer. I fremtiden håber hun, at det store potentiale på fodboldbanen, i et køkken og som advokat også kan komme de hvidklædte til gavn.

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer