Lækre, dejlige, smukke Culpadamer

Pigeholdene

Warning: Use of undefined constant curl_init - assumed 'curl_init' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/6/1/fcculpa.dk/httpd.www/wp-content/plugins/content-slicer/include-content-slice.php on line 33 Warning: Use of undefined constant curl_init - assumed 'curl_init' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/6/1/fcculpa.dk/httpd.www/wp-content/plugins/content-slicer/include-content-slice.php on line 33

FC Culpas første pigeholdet så dagens lys tilbage i 2003, da et par unge nystartede jurastudiner over for deres rusvejleder og daværende førsteholdstræner, Morten Færch, kommenterede det utilstedelige i, at Jura og FC Culpa ikke havde et pigehold. Færch tog naturligvis henvendelsen videre op i systemet til den ligeledes daværende formand for klubben, Rasmus Rønne, og der blev efterfølgende hængt plakater op i JuraHuset for at undersøge, om der var grundlag for at oprette et hold. Til info-mødet troppede tredive piger op, og FC Culpas Pigehold var dermed en realitet.

Gennem en årrække var holdet strengt men dog retfærdigt ledet og trænet af Rasmus Rønne i hvad der udviklede sig fra en midlertidig løsning til et (af og til gensidigt) fodboldmæssigt/socialt kærlighedsforhold. Efter at Rasmus blev træner for herrernes 1. hold, har pigerne haft flere trænere, alle med gode danske navne som Niels, Rasmus, Mark og Jannik. I foråret 2013 blev Rønne efter et kort rendez-vous med damerne skiftet ud med to sværvægtere i Culparegi: Anders Larsen og Asbjørn Reissmann. Denne trænerduo må siges at have været den stærkeste i mange år.
Så meget desto mere imponerende var det, da Martin Brandt og Natascha Skjaldgaard overtog rollen som trænere for pigeholdet i sommer 2014, og i første sæson førte pigeholdet til en impoerende 2. plads i den bedste 7-mandsrække for pigehold under KBU.

I 2016 blev tilslutningens til klubbens pigehold så stor, at det blev besluttet at oprette endnu et 7. mands pigehold. Så nu er der i klubben 2 pigehold, som begge to deltager i KBU’s 7-mandsrækker.

Det sociale element vægtes utrolig højt på holdet og alle nye piger modtages varmt og hjerteligt af spillerne uanset deres spillemæssige forudsætninger. Der er plads til alle, lige fra hende der aldrig har sparket til/efter en bold før, til hende som har spillet divisionsbold. FC Culpas pigehold tæller begge typer samt alt derimellem.

Den samlede trup for begge pigehold

1. holdet. Stillingen

2.  holdet. Stillingen

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer