Lasse Biehl

4 april 1980

Kronisk ude af gamet

Færdig

Offensiv Midtbane / Fløj / Angriber

79 kg

182 cm

3 sæsoner

20 mål

Roskilde FC

Brøndby IF

Zinedine Zidane

Lasse Biehl er uden sammenligning klubbens bedst funderede spillere rent teknisk. En limfod i verdensklasse der er i stand til Jay Jay Okocha finter og Ronaldinho twists der synes overjordiske, om ikke andet for de serie forsvarsspillere der efterlades rundtossede af Biehl. Når først er bolden havner på Lasse snabelsko er den mere eller mindre umulig at få fra ham – både fra mod- og medspillere! Modspillere fordi bolden som regel dækkes helt ekstraordinært godt af hvilket sammen vende-vende finter umuliggør en erobring. Medspillere fordi Lasse som regel foretrækker 2-minutters ensomme raids mod målet som midlet til chancerne.

Et par enkelte afstikkere er det blevet til for klubbens store driblekonge. I første omgang et ophold i Roskilde, derefter et længerevarende udlandsophold under Australiens bagende sol. Det var dog et scoop af de større da FC Culpa ved begyndelsen af sidste sæson igen kunne love tryllebinding af tilskuermasserne i Valby Idrætspark med comeback-signingen af denne publikumsyndling og crowdpleaser. For det faktum at Lasse har potentiale og niveau til mere end seriebold er ingen i tvivl om.

I kærlig omfavnelse med bl.a. Rønne kan man være sikker på at finde Biehl, og gerne med bar overkrop, med en drink i den ene hånd og et uvidende pigebarn i den anden hånd til klubbens arrangementer.

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer