2. holdet widget

2. holdet

Denne sæson

Resultater (eksternt link)
Kampreferater
Topscorerlisten
MoM-Listen
Warning: Use of undefined constant curl_init - assumed 'curl_init' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/4/6/1/fcculpa.dk/httpd.www/wp-content/plugins/content-slicer/include-content-slice.php on line 33

Her kan du læse om vores 2. hold, benævnt FC Culpa II (i oplyste kredse desuden betegnet som “det moralske 1. hold”).

FC Culpa II spiller til dagligt i serie 3 og ledes af den spillende trænerkonstellation Rykov & Scheel

Foruden den fornødne sportslige seriøsitet, da det er sidste step før klubbens flagskib 1. holdet, er profilen på klubbens 2. hold især at fungere som klubbens sociale katalysator. Den sportslige succes er ikke hovedformålet, omend vi i tråd med klubbens erklærede ambition selvfølgelig tilsigter at forblive i vores række. FC Culpa II er dermed et hold funderet på både sportslige og sociale hensyn.

Kendetegnende for FC Culpa II er et helt enestående sammenhold funderet på et godt kammeratskab. Det skal være sjovt at spille fodbold. Vi lægger derfor meget vægt på en positiv stemning på banen og generelt kammeratlig indstilling. Derfor vil man ofte se omklædningsrummet fyldt, selv længe efter slutfløjt, lige så vel som den 3. halvleg ofte ender et sted i det Københavnske natteliv.

FC Culpa II er holdet for dig, såfremt du besidder en rimelig fodboldmæssig forståelse, da det sportslige niveau trods alt er serie 3, og har lyst til at tilbringe nogle timer hver uge med kammerater, og i øvrigt betragter 3. halvleg lige så vigtig som de 2 foregående.

Truppen

Stillingen

 

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer