616801_448614081836669_1451729828_o

Holdene

Man kan trygt give sig i kast med at spille fodbold i FC Culpa, uanset hvad ambitionerne og niveauet rækker til. Klubben har fokus på at skabe et sundt flow imellem holdene i FC Culpa. Det vil sige, at man ikke er bundet til ét bestemt hold, og derfor har man chancen for at spille sig på det hold, der matcher ens ambitioner. De forskellige trænerteams har en fast dialog om udtagelser til de forskellige kampe, og kan derfor hurtigt få anbefalinger af hinanden, så man kan finde det hold som matcher ens ambitioner og niveau. Derudover er man ikke låst til et bestemt hold i klubben. Man kan frit vælge af spille for f.eks. både 2. holdet og 3. holdet, hvilket er med til at styrke de unikke sociale relationer, som er et af kendetegnene ved FC Culpa.

Hvilket hold skal man så vælge?

Det er ikke et krav, at man starter på klubbens 3 hold, som i skrivende stund ligger i KBUs serie 5! Hvis man har ambitioner om at spille på klubbens førstehold, kan man sagtens tage kontakt til førsteholdets træner og høre ham, hvad han anbefaler man skal gøre.
Traditionelt starter man på klubbens 3 hold, hvor alle kan spille med, og hvor man kan få en god ide om klubbens opbygning og blive introduceret til gamle veteraner, der kan guide en rundt i “Do`s” and “Dont`s” i klubben, men dette er ikke et krav.

Træning

En vigtig del af valget i forhold til hvilken hold man skal spille på sker til træning, hvor også de vigtige sociale bånd bliver stiftet. Det er her man traditionelt set kan bevise sit værd overfor trænerne eller mangel på samme. Det er også en rigtig god måde at møde spillere på alle klubbens hold. Træningen afsluttes altid med klubbens berømte omklædningsrumsatmosfære hvortil der selvfølgelig er fællesbad, og et par øl hvis stemningen er til det.  Til træning får man også en fin føling af de forskellige holds spillemæssige niveauer. Det er dog ikke must at man træner fast, for at spille i FC Culpa.

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer