Skærmbillede-2013-07-19-kl.-23.53.05

Gorrissen Federspiel hovedsponsor for FC Culpa på 10. år

Det er med stor fornøjelse, at det kan meddeles, at Gorrissen Federspiel og FC Culpa fortsætter samarbejdet i 2016, der således bliver Gorrissen Federspiels 10. år som hovedsponsor for FC Culpa. FC Culpa er stolte af det lange og imponerende samarbejde med en af Danmarks førende advokatvirksomheder og glæder sig til det kommende år. FC Culpas formand, Jeppe Nylander, udtaler i den forbindelse:

Vi er meget stolte af, at ét af landets største og mest profilerede advokatfirmaer på tiende år har valgt at være en del af FC Culpa som hovedsponsor. Med samarbejdet har klubben mulighed for at sikre optimale rammer for vores mange medlemmer og samtidig opretholde et højt aktivitetsniveau, som altid har været vigtigt for klubben. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde og i bestræbelserne herpå sikre Gorrissen Federspiel en bred eksponering i studiemiljøet og rundt omkring i det Københavnske fodboldlandskab.

Adspurgt til at samarbejdet nu runder et skarpt hjørne med ti år på bagen, udtaler Jeppe videre:

Gorrissen Federspiel har altid været meget imødekommende overfor klubben, og vi er altid blevet mødt med stor idérigdom fra deres side. Det faktum at vi nu runder det tiende år med Gorrissen Federspiel som hovedsponsor ændrer med garanti ikke på dette – snarere tværtimod.

Gorrissen Federspiel er et af landets førende erhvervsadvokatfirmaer med stærke og mangeårige internationale relationer. Med ca. 400 ansatte er de endvidere ét af landets største advokatkontorer. Du kan læse mere om Gorrissen Federspiel her og følge lidt med i, hvad der rør sig i firmaet på deres flotte facebookside.

 

Kommentarer

Næste arrangement

Tilmeld dig her!

Hovedsponsor

Sponsorer